Terug naar zoekresultaten

Bijzondere bediening job @ Waanzinnig

Restaurant Waanzinnig Tilburg

Bijzondere bediening job @ Waanzinnig
Restaurant Waanzinnig Tilburg
Tilburg

2 shifts beschikbaar

Solliciteer via onze app

Functie-categorie

  • Bediening
  • Bar

Functie-eisen

  • Minimaal 18 jaar oud

Functie-omschrijving

Bijzondere vacature met een verhaal!!

Wil jij regelmatig werken in Tilburg Hartje Centrum? We zijn op zoek naar een flexibele medewerker bediening. 
Natuurlijk bepaal jij zelf waar en wanneer je werkt. Maar mocht je het leuk vinden om wat vaker te werken bij restaurant Waanzinnig kan dat zeker! Werk je liever 1 x kan dat natuurlijk ook. Jij bent de baas!  

Over restaurant Waanzinnig:

Waanzinnig betekent aandacht voor onze deelnemers en een (h)eerlijke maaltijd! Het restaurant wordt geheel gerund door mensen met een psychische kwetsbaarheid. Zij krijgen begeleiding van leer-werkcoaches en ervaren horecamedewerkers. Hun doel: werkervaring opdoen om richting regulier werk en/of scholing te kunnen gaan. Een bijzondere stek, waar creativiteit, huiselijkheid en medemenselijkheid voorop staan. 

Restaurant Waanzinnig is een leer- en werkplek voor onze deelnemers. Hier maken deelnemers zich de horecawereld eigen. Dus ook de werkvaardigheden die hierbij horen, zoals werkdruk, flexibele werktijden en omgaan met diverse wensen van gasten. Waanzinnig is open voor lunch en diner en serveert gerechten met groenten in de hoofdrol. Er is naast een aanbod van (h)eerlijke, gezonde vis- en vleesgerechten, ook ruime keuze in vegetarische en veganistische gerechten.

Locatie

Willem II Straat 52
5038 BH Tilburg

Interesse?

Solliciteer via onze app
Waar wacht je nog op?