Terug naar zoekresultaten

Barcrew @ Elrow x STRAF_WERK Klokgebouw

HBFS B.V. / BARMEDEWERKER / Elrow x STRAF_WERK Klokgebouw

Barcrew @ Elrow x STRAF_WERK Klokgebouw
HBFS B.V. / BARMEDEWERKER / Elrow x STRAF_WERK Klokgebouw
Eindhoven

20:30 - 07:00vrijdag 06 december

Solliciteer via onze app

Functie-categorie

  • Bar
  • Evenementen

Functie-eisen

  • Minimaal 18 jaar oud

Functie-omschrijving

  • Belangrijk: Voor deze job is bar ervaring vereist! Dit mag ook een festival bar zijn. 
    Starttijden zijn: 21:30 of 22:00 of 23:00 of 00:00 uur. Als je een starttijd voorkeur hebt, mail dan naar work@kolibrie-next.nl.
  • Je werkt minimaal 7 uur en maximaal 12 uur. 
  • HBFS haalt 0.30 minuten af van je gewerkte tijd voor verrekening van een nachtsnack! (de tijd die je daadwerkelijk gezeten hebt, wordt bij de 0.30 min opgeteld)
  • Er worden GEEN reiskosten vergoed

Elrow festival organiseert flamboyante feestjes overal ter wereld en staat bekend om zijn uitbundige aanpak met confettiregen, opblaasbeesten, carnaval acts en de beste beats voor een feest. 

Bij STRAF_WERK draait alles om housemuziek. Het richt zich niet op één specifiek geluid, maar op de meerdere sub-genres binnen house en techno. Voor elke editie streven we ernaar om de ​​perfecte balans te vinden in de samenstelling van de line-up.
---------------------------------- 

Maak jij er graag een feestje van met je collega's én kun je hard werken? Dan zoeken wij jou! Op ELROW x STRAF_WERK sta je achter de bar op een rap tempo de biertjes te tappen. Kun jij dat? Top! solliciteer dan nu!

Mocht je graag met vrienden of vriendinnen willen werken, dat kan ook! Laat even weten dat jullie samen willen werken en schrijf je vriend/vriendin bij ons in via de app!

Locatie

Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven

Interesse?

Solliciteer via onze app
Waar wacht je nog op?