Terug naar zoekresultaten

Runner

De 2 Bourgondiërs

Runner
De 2 Bourgondiërs
Hilvarenbeek

15:00 - 19:00zondag 11 oktober

Solliciteer via onze app

Werkzaamheden

  • Bediening

Wat verwachten we van jou?

  • Minimaal 18 jaar oud

Wat ga je doen?

Werk als bedieningsmedewerker bij restaurant De 2 Bourgondiërs in Hilvarenbeek! Op zoek naar een leuke vacature voor een functie als bedieningsmedewerker?

Dan is deze vacature bij restaurant De 2 Bourgondiërs in Hilvarenbeek echt iets voor jou! Wanneer jij gaat werken als bedieningsmedewerker in restaurant De 2 Bourgondiërs dan zijn jouw werkzaamheden als volgt: Je komt te werken in een restaurant met een jong team en een leuke informele, ontspannen sfeer, zowel onderling als naar de gasten toe. Wij staan voor gastvrijheid, dus is er in onze knusse zaak altijd volop tijd voor de gasten. Je gaat de gasten bedienen in de ruimste zin van het woord. Dus barwerkzaamheden en borden en drankjes lopen.

Waar is restaurant De 2 Bourgondiërs naar op zoek? Bij restaurant De 2 Bourgondiërs zijn ze op zoek naar iemand met horeca ervaring die het leuk vindt om het team te komen versterken! Je bent communicatief vaardig, je hebt zelfvertrouwen en je bent praktisch ingesteld. Als je op zoek bent naar een vaste werkplek, zijn er hier zeker mogelijkheden! Geïnteresseerd in deze vacature? Waar wacht je nog op! Je kunt solliciteren voor restaurant De 2 Bourgondiërs via onze app. Download hem nu en laat van je horen!

Locatie

Tilburgseweg 51
5081 NG Hilvarenbeek

Interesse?

Solliciteer via onze app
Waar wacht je nog op?