Terug naar zoekresultaten

Host @ Auping Store Naaldwijk

Host @ Auping

Host @ Auping Store Naaldwijk
Host @ Auping
Naaldwijk

2 shifts beschikbaar

Solliciteer via onze app

Werkzaamheden

  • Evenementen

Wat verwachten we van jou?

  • Minimaal 18 jaar oud

Wat ga je doen?

Host @ Auping Store

Maak jij met Black Friday het verschil in gastvrijheid bij Auping Store? Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Auping gelooft namelijk dat een uitgeruste wereld een betere wereld is. Alles wat Auping doet, gebeurt met liefde. Elk bed en elk matras wordt met de hand gemaakt met aandacht voor detail, het milieu én de toekomst. Onze boodschap ‘met liefde’ geldt ook voor een bezoek aan de Auping Store. Ook – en misschien wel júist – in tijden als deze. Daar kom jij in beeld. Black Friday is één van de drukste momenten van het jaar. Het kan dus voorkomen dat de Auping verkoopadviseurs klanten niet direct kunnen helpen of zelfs moeten vragen om eventjes buiten te wachten. Dit om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen. Kan dit op een gastvrije manier? Zeker. Als Auping Host zorg jij daarvoor.

Wat ga je doen? Als host spreek je klanten bij of voor de deur op een enthousiaste manier aan, informeert je ze over de Coronamaatregelen en zorg je ervoor dat ze een ultiem gastvrij onthaal krijgen. Op momenten dat de verkoopadviseurs van Auping met andere gasten in gesprek zijn, maak jij het wachten leuk. Door klanten een hapje en een drankje aan te bieden, door met ze in gesprek te gaan of door ze met behulp van de Auping Configurator alvast op weg te helpen bij het samenstellen van hun droombed. Wil de klant liever niet wachten? Met onze online afsprakentool plan je heel eenvoudig ter plekke een afspraak op een later moment in.

Functie eisen: Jij bent een gastheer of -vrouw in hart en nieren. Je geniet ervan om met mensen te werken, maakt zonder moeite een praatje en bent een gezelligheidsdier pur sang, die op feestjes graag met de hapjesschaal rondgaat. Waar jij bent, is het gezellig, Daarnaast ben je representatief, spreek je goed Nederlands en heb je ervaring in de hospitality branche. Ben jij de perfecte Auping Host? En ben je beschikbaar? Geef ons je interesse door!

Locatie

Gildestraat 108
2671 BV Naaldwijk

Interesse?

Solliciteer via onze app
Waar wacht je nog op?