Terug naar zoekresultaten

Sales medewerker (25 uur/week) t/m sept.

Sales medewerker @ Auping Breda

Sales medewerker (25 uur/week) t/m sept.
Sales medewerker @ Auping Breda
Deventer

07:00 - 15:00maandag 07 juni

Solliciteer via onze app

Werkzaamheden

  • Evenementen

Wat verwachten we van jou?

  • Minimaal 18 jaar oud

Wat ga je doen?

Als medewerker van een Auping Store ben je een ambassadeur van het merk en help je mee om de wereld uit te laten rusten. Bij Auping geloven ze namelijk dat een uitgeruste wereld een betere wereld is. Een mooie wereld.

Wanneer iemand een Auping Store bezoekt, willen ze de verwachtingen overtreffen. Dat vraagt om een warm welkom van een echte Auping ambassadeur die de visie deelt op het gebied van duurzaamheid, slimme slaapoplossingen en vakmanschap met oog voor design. Dat vraagt om een ambassadeur met een Auping blauw hart.

Auping is op zoek naar een gemotiveerde sales medewerker die t/m september 2021 beschikbaar is (met eventuele verlenging). Als Sales medewerker zal je voornamelijk contact met de klanten hebben die in de winkel op zoek zijn naar nieuw slaapcomfort. Je begeleidt ze door de winkel, maakt contact en zorgt voor een warm en welkom gevoel. Verder beantwoordt je de vragen en zorg je ervoor dat alles goed verloopt tot en met de verkoop van een product.

Ben jij op zoek naar een vaste job waar je ongeveer 25 uur per week kan maken? Wil je je daarnaast ook ontwikkelen in een stukje sales en Auping als bedrijf leren kennen? Toon dan nu je interesse en dan zullen wij contact opnemen met je om je voor te gaan stellen bij Auping Breda.

P.S. Reiskosten worden vergoed en je zal een inwerktraject krijgen om je klaar te stomen voor de job. Expliciete sales ervaring is niet vereist, als je maar affiniteit met sales hebt en een goede motivatie!

Locatie

Maagdenburgstraat 26
7421 ZC Deventer

Interesse?

Solliciteer via onze app
Waar wacht je nog op?