Terug naar zoekresultaten

VACATURE Rest. Manager @ Copper Branch

Copper Branch

VACATURE Rest. Manager @ Copper Branch
Copper Branch
Utrecht

4 shifts beschikbaar

Solliciteer via onze app

Werkzaamheden

 • Bediening

Wat verwachten we van jou?

 • Minimaal 18 jaar oud

Wat ga je doen?

*** Vacature Assistent Restaurantmanager Copper Branch Utrecht >32 uur per week ***

Ben jij of ken jij een Assistent Restaurantmanager? Voor Copper Branch Utrecht zijn wij op zoek naar de ideale kandidaat in deze functie.

Op de dagen dat je werkt ben je vaak de leidinggevende van het restaurant. Je bent het voorbeeld en zorgt er samen met het team voor dat de gasten van Copper Branch een fantastisch bezoek hebben. Je beheerst alle taken die er in het restaurant zijn, neemt de daarbij behorende verantwoordelijkheden en zorgt er daarmee voor dat je een prima coach bent om alle teamleden goed te kunnen helpen om het werk optimaal goed te doen. Je bent makkelijk in de omgang en communiceert op een goede manier met het team om zo de doelstellingen van de dag te behalen. 

De belangrijkste competenties voor jou zijn o.a.:

 • Coachen / Instrueren: weet te motiveren en enthousiast te maken, geeft vertrouwen en ruimte om iets zelf te doen en fouten te maken
 • Gastgerichtheid: biedt ook ongevraagd extra service
 • Initiatief nemen: begint uit zichzelf, wacht niet af, heeft vertrouwen in eigen kunnen en kwaliteit
 • Kwaliteitsgericht: vraagt terugkoppeling van gasten over kwaliteit en service, komt met voorstellen om zaken beter te doen.

  Lijkt het je leuk om voor dit nieuwe restaurant te werken en samen met het team van Copper Branch gezond, duurzaam, 100% plantaardig en lekker eten op de kaart te zetten en tegelijk hun klanten blij te maken? Solliciteer dan direct door een korte motivatie en je cv te mailen naar work@kolibrie-next.nl.

  Vragen? Neem contact op met Tan of Ingrid 013-5499122

  Locatie

  Steenweg 37
  3511JL Utrecht

  Interesse?

  Solliciteer via onze app
  Waar wacht je nog op?