Terug naar zoekresultaten

Kok@Capfun Voorthuizen

Kok@Capfun

Kok@Capfun Voorthuizen
Kok@Capfun
Voorthuizen

3 shifts beschikbaar

Solliciteer via onze app

Werkzaamheden

  • Keuken

Wat verwachten we van jou?

  • Minimaal 18 jaar oud

Wat ga je doen?

Functieomschrijving
Ben je een gepassioneerde stressbestendige kok en op zoek naar een plek om je culinair talent kwijt te kunnen? Vind je het leuk om voor gasten te zorgen en iedere avond weer een heerlijke maaltijd te bereiden? Heb je ook nog ervaring of affiniteit met de recreatiesector? Lees dan snel verder!

Voor Capfun Vakantiepark Het Stoetenslagh zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok! Wie is Capfun? Wij zijn een Frans familiebedrijf en één van de marktleiders op het gebied van toerisme in Frankrijk. In totaal zijn we eigenaar van meer dan 120 campings in Frankrijk, Spanje en België. Sinds 2019 zijn we ons ook gaan richten op de Nederlandse markt. Zo hebben we o.a. Vakantiepark Het Stoetenslagh overgenomen.

 Wij zoeken altijd naar de meeste creatieve en innovatieve oplossingen om onze gasten tevreden te stellen en continue te blijven verrassen. Verder staan we bekend om onze spectaculaire waterparken en te gekke glijbanen. Ons doel is om vakanties zo FUN mogelijk te maken! Wat zijn je voornaamste bezigheden?

 Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Denk hierbij aan mise-en-place, bestellingen, lunch en diner draaien. Tijdens de lunch bereid je met veel liefde de gerechten. Daarna bereid je de mise-en-place voor, voor het diner in de avond. Samen met je collega’s van de keuken en de bediening ga je ervoor om onze gasten een topbeleving te bezorgen.

 Wat heb je hiervoor nodig?-
Je hebt recente keuken-ervaring. Daarnaast is drukte voor jou geen probleem. Integendeel, je bent een aanpakker en zeer servicegericht. Je werkt graag samen met andere mensen en hebt een echte teamspirit. We verwachten dat je creatief bent in het oplossen van problemen. Vanzelfsprekend ben je iemand die flexibel is om te werken tijdens weekenden, in de vakanties en op feestdagen. Kennis van HACCP is een pré.

Wat staat hier tegenover? Het salaris is afhankelijk van je opleiding en kennis. Het betreft een seizoenscontract. Het aantal uren zal in overleg worden bepaald. Bij wederzijds enthousiasme is er uitzicht voor een nieuw seizoenscontract in 2022. Tot slot wat nog leuk is om te vermelden, de camping is momenteel volop in ontwikkeling, waarvan jij deel mag uitmaken!

Let op dit is een functie waarin je in dienst van de opdrachtgever komt!

Locatie

Kieftveen 30
3781 PP Voorthuizen

Interesse?

Solliciteer via onze app
Waar wacht je nog op?