Restaurant bezorger vacatures

Lijkt het je leuk om af en toe eten te bezorgen als bijbaan? Top! Kolibrie Next heeft af en toe ook flexibele bezorger vacatures beschikbaar. Selecteer je regio en vind direct alle bezorg vacatures in jouw omgeving. Zit er iets tussen? Solliciteer dan meteen via de app en ga lekker aan het werk.

Restaurant bezorger vacatures
Zoek je een horeca bijbaan als Restaurant bezorger?
Top! Vul je naam en emailadres in om op de hoogte te blijven (ook voor Next leden).

Ervaringen van onze Next Krew

Hiske, Tilburg

Hiske, Tilburg, 20 jaar

Werken bij Kolibrie Next is afwisselend, leuk en het past perfect in mijn studentenleven. De ene keer sta ik achter de bar op een festival en de andere keer werk ik in restaurant Waanzinnig. Compleet verschillend en dat maakt het juist zo leuk.

Dhimas, Tilburg

Dhimas, Tilburg, 20 jaar

Het werken bij Kolibrie Next geeft mij de kans om mij meer te mengen met de lokale bevolking en de Nederlandse cultuur beter te begrijpen. Thanks to Kolibrie voor deze top ervaring!

Marusa, Heerlen

Marusa, Heerlen, 23 jaar

Werken bij Kolibrie Next is een geweldige ervaring geweest. Wat ik het leukste vind aan het werk is dat het allemaal verschillende jobs zijn, zodat je je nooit hoeft te vervelen. Daarnaast kun je je beschikbaarheid instellen op de app en zien welke vacatures er zijn in de periode dat je wilt werken. Dit maakt het vinden van een baan super eenvoudig.

Ontmoet de Next Krew
Waar wacht je nog op?