Horeca-personeel gezocht?

Say no more! Kolibrie Next heeft het allerbeste horecapersoneel in de aanbieding. We koppelen enthousiaste en getrainde horecatoppers aan je evenement, bar of restaurant op basis van jouw wensen.

 

Horecapersoneel voor elke gelegenheid

Organiseer je een beurs, zoek je horecapersoneel voor een festival of ben je de eigenaar van een drukbezocht restaurant? Kolibrie Next biedt het allerbeste horecapersoneel voor elke gelegenheid. Waar je ook personeel voor nodig hebt, wij zorgen voor de horecatoppers die daarbij passen.

 

Een persoonlijke selectie horecatoppers

Wanneer je op zoek bent naar goed en flexibel horecapersoneel, kun je gemakkelijk een aanvraag plaatsen via de website. Jouw aanvraag is alleen zichtbaar voor de kandidaten met het best passende profiel. Je kunt daarna zelf de gewenste sollicitant(en) selecteren.

 

Heb je daar geen tijd voor? Dan doen wij het graag voor je. Als werkgever krijg je een persoonlijke recruiter die altijd bereikbaar is om je aanvraag telefonisch of per mail aan te nemen. Zelfs in het weekend.

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Werken met Next

Getraind horecapersoneel

Voordat ons personeel in de horeca aan de slag gaat, volgen ze een training bij Kolibrie Next. Hierin leren ze alle ins en outs over gastvrijheid en service. Ook leren ze lopen met 3 borden en volle dienbladen. Wanneer onze werknemers de training goed afronden, zijn ze klaar voor elk horeca-avontuur. Dat van jou, bijvoorbeeld!

Van personeel tot papierwerk

Van personeel tot papierwerk

Onze zorg is dat jij wordt ontzorgt. Daarom regelen we - naast de bemanning - ook alle administratie en betalingen van het horecapersoneel. Zo kun jij je helemaal focussen op jouw bar, restaurant, hotel of evenement.

Horecapersoneel gezocht?

Plaats hieronder een aanvraag of geef ons even een belletje.

Plaats een aanvraag