Horecapersoneel inhuren bij Kolibrie Next

Organiseer je een evenement of heb je een drukbezocht restaurant waar je (af en toe) een paar extra handen bij nodig hebt? Dan kun je terecht bij een horeca uitzendbureau. Maar waarom zou je voor Kolibrie Next kiezen? Dat lees je hier:

 

25 jaar ervaring in de horeca

Kolibrie HRM is al bijna 25 jaar een bekend begrip in de horecawereld. Vanuit HRM zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in Horeca Payroll en HRM.

 

Om een echte alleskunner te worden, introduceren we ons eigen horeca uitzendbureau. Een bureau dat zich focust op kwaliteit, niet op kwantiteit. Wij geloven dat elk evenement uniek is en zoeken daarom altijd naar de best passende werknemers.

 

Horecapersoneel inhuren via onze app

Een gat in het rooster? Binnen een paar minuten staat je aanvraag online in de app en kunnen alle geschikte kandidaten solliciteren. Dit werkt snel en gemakkelijk. Ze kunnen zelfs tot enkele uren voor de starttijd reageren. Zo flexibel zijn we.

 

De app

Al onze medewerkers vullen hun skills en beschikbaarheid in via onze app ‘Kolibrie Next’. Wanneer je een aanvraag plaatst, zien alleen de kandidaten met de juiste eisen je aanvraag. Zo ben je altijd verzekerd van het beste horecapersoneel.

 

De selectie

Als werkgever kun je ook zelf kiezen welke sollicitanten voor je komen werken. Wanneer je daar geen tijd voor hebt, doen wij dat voor je. Wat jij wil.

 

De administratie

Ons horecapersoneel wordt dezelfde week nog door ons uitbetaald. Als werkgever heb je daar geen omkijken naar. Ook alle administratie nemen we uit handen.

Van HRM tot horecapersoneel

Naast het regelen van al je HRM zaken, regelt Kolibrie sinds januari 2018 ook al je horecapersoneel. Als werkgever is het fijn om alle diensten onder één dak te hebben.

 

Wanneer je onze twee diensten combineert, kun je ervoor kiezen om je ingehuurde kandidaten (bij wederzijdse tevredenheid) kosteloos over te nemen op de Kolibrie Payroll.

 

Alles onder één dak

Wij ontzorgen je volledig op het gebied van HRM, horecapersoneel en administratie.

  • Payroll
  • HRM
  • Werving en selectie
  • Uitzenden (18-25 jaar)
  • Profiel- en teamanalyses
  • ZZP-services
  • Outsourcen van backoffice voor HRM

Horecapersoneel inhuren?

Neem contact op Plaats een aanvraag