Horecapersoneel inhuren

Organiseer je een evenement, ben je de eigenaar van een drukbezocht café of zoek je extra handjes in je foodtruck? Bij Kolibrie Next kan je het beste horecapersoneel inhuren voor elke gelegenheid. Wij geven je toegang tot ons online platform met meer dan 10.000 kandidaten. Op basis van jouw wensen gaan we samen op zoek naar de beste match voor de klus.

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Patricia; Grand Plage

Na jaren lang samenwerken met Kolibrie werken we nu ook samen met Kolibrie Next. Kolibrie Next biedt met hun platform ons de mogelijkheid om onze pieken en gaten in ons rooster op te vullen. We hebben een open communicatie zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Thomas; Dolfijn Bowling

Na een fijn gesprek besloten om met Next in zee te gaan. Ze bieden zeer scherpe, concurrerende tarieven. Na een week had ik al een eerste uitzendkracht rondlopen en dat beviel erg goed. Nu komen regelmatig dezelfde personen bij ons terug, wat fijn werkt. Online kun je alles erg makkelijk bijhouden!  

Renske; Napkins

Het is prettig samenwerken met Kolibrie Next. Wij krijgen altijd snel reactie en ze denken graag mee over de juiste medewerkers voor bij Napkins. Wij hopen in de toekomst nog veel leuke en enthousiaste medewerkers te ontvangen!

Waarom Horecapersoneel inhuren via Next?

  • Morgen personeel inhuren? Dat kan! Je bent binnen een dag ingeschreven en morgen kan de eerste kandidaat bij jou op de stoep staan.

  • Getraind en gekwalificeerd personeel op elk niveau. Wij trainen onze kandidaten door middel van verschillende trainingen.

  • Toegang tot digitaal platform met meer dan 10.000 kandidaten. Wanneer je je inschrijft bij Kolibrie Next heb je 24/7 toegang tot ons online platform. Je selecteert hier gemakkelijk de perfecte kandidaat voor jouw job.

  • Tariefstelling op maat. Wij gaan altijd met jou in gesprek en bepalen aan de hand van het volume en jouw wensen het tarief.

Hoe werkt het platform voor opdrachtgevers?

Als opdrachtgever krijg je 24/7 toegang tot ons online platform met meer dan 10.000 beschikbare kandidaten. Je kunt hier gemakkelijk een nieuwe job uitzetten, welke direct op onze app zal verschijnen. Door middel van een slim algoritme zie je in het systeem direct de best matchende kandidaat klaar staan, welke je met 1 klik op de knop kunt uitnodigen voor jouw job. Daarnaast krijg je een persoonlijke Community Manager toegewezen en zijn wij altijd telefonisch bereikbaar is om je verder te helpen. Zelfs in het weekend. Horecapersoneel inhuren wordt zo wel lekker makkelijk, toch?

We leveren horeca personeel

Pro-Drinks

Pro-Drinks

werkt samen met Dominator, Free Festival, The Flying Dutch en Kingsland.
HBFS

HBFS

werkt samen met DGTL, Straf_Werk, Elrow, Best Kept Secret en Pleinvrees.
Catering Club

Catering Club

The Boathouse Kralingen

The Boathouse Kralingen

Tilburg Culinair

Tilburg Culinair

Wester Liefde

Wester Liefde

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Beers & Barrels

Beers & Barrels

Wat voor horecapersoneel kunt u inhuren?

Bediening inhuren

Tijdens drukke maanden of evenementen van je restaurant, terras of café staat ons getrainde horecapersoneel voor je klaar om te helpen in de bediening. Van het opnemen van bestellingen tot het uitserveren van driegangenmenu’s. Ons bedienend personeel is overal inzetbaar en beschikbaar voor korte of langere periodes. Bediening inhuren? Plaats een aanvraag!

Barpersoneel inhuren

Flexibele barmedewerkers gezocht met goede tapkunsten voor je bar of evenement? De medewerkers van Kolibrie Next weten precies hoe ze een perfect biertje tappen, een mooi wijntje schenken en heerlijke cocktails bereiden door onze horecatrainingen. Getraind barpersoneel inhuren doe je daarom bij Kolibrie Next.

Barista inhuren

Ook voor horecapersoneel met speciale skills kun je terecht bij Kolibrie Next. Zo kun je een barista inhuren voor je koffiezaak, truck of evenement. Door de barista-training van Kolibrie Next weten ze hoe ze de perfecte lungo, latte of koffie verkeerd met havermelk bereiden. Zo heb je er zelf geen omkijken naar.

Personeel voor festivals en evenementen

Bij het organiseren van feesten en evenementen is het vinden van geschikt personeel een hele belangrijke factor. Geef je wensen door bij Kolibrie Next en we sturen medewerkers die perfect matchen met jouw evenement. Of het nou om bediening, bar, garderobe of backstage gaat, ons personeel is overal inzetbaar op feesten en evenementen.

Waar wacht je nog op?