Horecapersoneel inhuren?

Organiseer je een evenement, ben je de eigenaar van een drukbezocht café of zoek je extra handjes in je foodtruck? Bij Kolibrie Next kan je het beste horecapersoneel inhuren voor elke gelegenheid. Op basis van jouw wensen gaan wij op zoek naar de beste match voor de klus.

Horecapersoneel inhuren?

Ervaringen van de Kolibrie Krew

Marleen, Den Haag

Marleen, Den Haag, 25 jaar

Werken bij Kolibrie Next zorgt ervoor dat ik mijn werkdagen flexibel in kan plannen, werken wanneer ik kan zonder ver vooruit te moeten plannen. Ik heb in een korte tijd veel nieuwe mensen leren kennen en geweldige werkplekken mogen ervaren. Top!

Hiske, Tilburg

Hiske, Tilburg, 21 jaar

Werken bij Kolibrie Next is afwisselend, leuk en het past perfect in mijn studentenleven. De ene keer sta ik achter de bar op een festival en de andere keer werk ik in restaurant Waanzinnig. Compleet verschillend en dat maakt het juist zo leuk.

Varnavas, Den Haag

Varnavas, Den Haag, 24 jaar

Ik ben Varnavas, 24 jaar oud, afkomstig uit Cyprus. Ik studeer aan de Hotelschool Den Haag en ik ben zo blij dat ik nu voor Next werk! Het geeft mij de flexibiliteit om te werken wanneer ik wil, ik krijg wekelijks betaald en ik werk met vriendelijke mensen in gastvrije bedrijven!

Ontmoet de Next Krew

Getraind horecapersoneel

Voordat ons personeel in de horeca aan de slag gaat, volgen ze horecatrainingen. Hierin leren ze alle ins en outs over gastvrijheid en leren ze lopen met 3 borden en volle dienbladen. Wanneer onze werknemers de training goed afronden, zijn ze klaar voor elk horeca-avontuur. Dat van jou, bijvoorbeeld!

Getraind horecapersoneel

Een veelzijdig platform met persoonlijke aandacht

Als opdrachtgever krijg je toegang tot onze portal, waarmee je zelf je kandidaten selecteert. Daarnaast krijg je een persoonlijke account & community manager toegewezen die altijd bereikbaar is om je aanvraag telefonisch of per mail aan te nemen en af te handelen. Zelfs in het weekend. Horecapersoneel inhuren wordt zo wel lekker makkelijk, toch?

Een veelzijdig platform met persoonlijke aandacht

We leveren horeca personeel

Pro-Drinks

Pro-Drinks

werkt samen met Dominator, Free Festival, The Flying Dutch en Kingsland.
HBFS

HBFS

werkt samen met DGTL, Straf_Werk, Elrow, Best Kept Secret en Pleinvrees.
Catering Club

Catering Club

The Boathouse Kralingen

The Boathouse Kralingen

Tilburg Culinair

Tilburg Culinair

Wester Liefde

Wester Liefde

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Beers & Barrels

Beers & Barrels

Bediening inhuren

Tijdens drukke maanden of evenementen van je restaurant, terras of café staat ons getrainde horecapersoneel voor je klaar om te helpen in de bediening. Van het opnemen van bestellingen tot het uitserveren van driegangenmenu’s. Ons bedienend personeel is overal inzetbaar en beschikbaar voor korte of langere periodes. Bediening inhuren? Plaats een aanvraag!

Bediening inhuren

Barpersoneel inhuren

Flexibele barmedewerkers gezocht met goede tapkunsten voor je bar of evenement? De medewerkers van Kolibrie Next weten precies hoe ze een perfect biertje tappen, een mooi wijntje schenken en heerlijke cocktails bereiden door onze horecatrainingen. Getraind barpersoneel inhuren doe je daarom bij Kolibrie Next.

Barpersoneel inhuren

Barista inhuren

Ook voor horecapersoneel met speciale skills kun je terecht bij Kolibrie Next. Zo kun je een barista inhuren voor je koffiezaak, truck of evenement. Door de barista-training van Kolibrie Next weten ze hoe ze de perfecte lungo, latte of koffie verkeerd met havermelk bereiden. Zo heb je er zelf geen omkijken naar.

Barista inhuren

Personeel voor festivals en evenementen

Bij het organiseren van feesten en evenementen is het vinden van geschikt personeel een hele belangrijke factor. Geef je wensen door bij Kolibrie Next en we sturen medewerkers die perfect matchen met jouw evenement. Of het nou om bediening, bar, garderobe of backstage gaat, ons personeel is overal inzetbaar op feesten en evenementen.

Personeel voor festivals en evenementen
Waar wacht je nog op?