Horeca trainingen & Next events

Om je helemaal klaar stomen voor het werken in de horeca, organiseren we leuke horecatrainingen en kennismakingsborrels voor onze werknemers. Hier ontmoet je de Next Krew en leren we je alle ins en outs over gastvrijheid. En natuurlijk hebben we voldoende drankjes! Wanneer kom jij?

De basis horecatraining

Tijdens de kennismakingsborrel leer je Next en de community kennen. Alle mensen met wie je gaat werken en de mensen die jou werk bezorgen. Naast de kennismaking en een gezellige borrel, leren we je gelijk de basis van het horecavak. Zoals lopen met een dienblad, lopen met drie borden, debrasseren, bier tappen en andere handige tips en tricks. Iedereen is welkom, met én zonder ervaring.

Groei door met andere horecatrainingen

Na de basistraining wordt je het werkveld ingestuurd. Zin om meer te leren? Dan kun je ervoor kiezen om door te groeien tot teamlead. Een teamlead is het aanspreekpunt voor klant en collega, regelt inchecks op bijvoorbeeld festivals en voetbalwedstrijden en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Word je juist blij van baristawerk of cocktailshaken? Dan kun je ook andere verdiepingscursussen volgen. Er zijn al plannen voor bier-, barista-, cocktails- en wijncursussen binnen Kolibrie Next. So stay tuned!

Barista training

Inderdaad. Ervaring is bij ons niet vereist. Wij zorgen ervoor dat je van tevoren leert hoe je met volle dienbladen en meerdere borden kunt lopen, hoe je gasten ontvangt en hoe je kunt omgaan met verschillende (leuke en vervelende) situaties. Daarna is het aan jou om lekker veel ervaring op te doen in de gebieden die de horecawereld rijk is.

Check hier meteen jouw ideale job!
Waar wacht je nog op?