Horeca Uitzendbureau Amsterdam

Op zoek naar een horeca uitzendbureau in Amsterdam? Gevonden! Kolibrie Next is geen traditioneel horeca uitzendbureau, maar een een digitaal platform dat door middel van een slim algoritme vraag en aanbod in de horeca snel bij elkaar brengt. Zo vinden werkgevers bij Kolibrie Next snel horecapersoneel en zien studenten in  de Next app al snel hun ideale, flexibele horeca bijbaan in Amsterdam De stad die bruist van energie en nooit slaapt. Festivals in overvloed, volop restaurants en gezellige terrassen. Ga jij mee op avontuur?

Op zoek naar kwalitatief horeca personeel in Amsterdam?

Ben jij ondernemer en op zoek naar flexibel horeca personeel in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Samen met jou kijken we naar dat waar je tegenaan loopt en gaan we aan de slag om de beste match te vinden voor jouw klus. Dat doen we middels ons online platform met een bereik van maar liefst 10.000 enthousiaste kandidaten. Zij hebben onder andere ervaring in de functie van medewerker bediening, barmedewerker en afwasser. 

Interesse gewekt? Vul dan snel onderstaand formulier in, zodat we direct contact met je kunnen opnemen.

Op zoek naar een leuke horeca bijbaan in Amsterdam?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Via onze App kan jij je razendsnel inschrijven en jouw voorkeuren en ervaringen delen. Daarnaast verloopt het identificatieproces geheel via deze app en kun je direct solliciteren op de verschillende horeca bijbanen in Amsterdam! Wanneer je dit bij ons aangeeft, kun je vaak zelfs samen met een vriend of vriendin gaan werken. In Amsterdam werk jij bijvoorbeeld op ADE of festivals als DGTL en Elrow. Niet zo'n festival liefhebber? Ga dan aan de slag in de bediening bij een leuke lunch of koffietent. Jij bepaalt het helemaal zelf.

De Next Community

Bij Kolibrie Next vinden we persoonlijk contact belangrijk. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsborrel. Dit is een leuke gelegenheid om elkaar te leren kennen en jou de kneepjes van het horeca vak te leren. En dat allemaal onder het genot van een heerlijk zelf getapt biertje! De beschikbare kennismakingsborrels zijn te vinden in de App!

Dus wil jij werken in de horeca in Amsterdam? Download dan snel onze app! Ook via onderstaande link kom je bij onze jobs terecht. Check it out!

Zoek horeca bijbaan Amsterdam

Kolibrie Next Amsterdam

Adres:

TSH Collab Amsterdam City

Wibautstraat 131D

1091 GL

Amsterdam

Phone: 020-2253884

Neem contact op met deze vestiging
Waar wacht je nog op?