Horeca Uitzendbureau Rotterdam

Op zoek naar een horeca uitzendbureau in Rotterdam? Gevonden! Kolibrie Next is geen traditioneel horeca uitzendbureau, maar een een digitaal platform dat door middel van een slim algoritme vraag en aanbod in de horeca snel bij elkaar brengt. Zo vinden werkgevers bij Kolibrie Next snel horecapersoneel en zien studenten in de Next app al snel hun ideale, flexibele horeca bijbaan in Rotterdam. De skyline met haar wolkenkrabbers, de indrukwekkende haven, hippe barretjes en vele festivals maken van Rotterdam een echte must-see! 

Horeca Uitzendbureau Rotterdam

Op zoek naar kwalitatief horeca personeel in Rotterdam?

Ben jij ondernemer en op zoek naar flexibel horeca personeel in Rotterdam? Dan ben je aan het goede adres! Samen met jou kijken we naar dat waar je tegenaan loopt en gaan we aan de slag om de beste match te vinden voor jouw klus. Dat doen we middels ons online platform met een bereik van maar liefst 10.000 enthousiaste kandidaten. Zij hebben onder andere ervaring in de functie van medewerker bediening, barmedewerker en afwasser. 

Interesse gewekt? Vul dan snel onderstaand formulier in, zodat we direct contact met je kunnen opnemen.

Op zoek naar kwalitatief horeca personeel in Rotterdam?

Zoek jij een leuke horeca bijbaan in Rotterdam?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Via onze App kan jij je razendsnel inschrijven en jouw voorkeuren en ervaringen delen. Daarnaast verloopt het identificatieproces geheel via deze app en kun je direct solliciteren op de verschillende horeca bijbanen in Rotterdam! Wanneer je dit bij ons aangeeft, kun je vaak zelfs samen met een vriend of vriendin gaan werken. Dit kan bijvoorbeeld op een festival of evenement zijn, maar ook in een café of restaurant. Jij bepaalt het helemaal zelf.

Zoek jij een leuke horeca bijbaan in Rotterdam?

De Next Community

Bij Kolibrie Next vinden we persoonlijk contact belangrijk. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsborrel. Dit is een leuke gelegenheid om elkaar te leren kennen en jou de kneepjes van het horeca vak te leren. En dat allemaal onder het genot van een heerlijk zelf getapt biertje! De beschikbare kennismakingsborrels zijn te vinden in de App.

Dus wil jij werken in de horeca in Rotterdam? Download dan snel onze app! Ook via onderstaande link kom je bij onze jobs terecht. Check it out!

Zoek horeca bijbaan Rotterdam
De Next Community

Kolibrie Next Rotterdam

Adres:

TSH Collab Rotterdam

Willem Ruyslaan 225

3063 ER

Rotterdam

Telefoonnummer: 010-7420916

Neem contact op met deze vestiging
Kolibrie Next Rotterdam
Waar wacht je nog op?