Horeca Uitzendbureau Tilburg

Op zoek naar een horeca uitzendbureau in Tilburg? Gevonden! Kolibrie Next is geen traditioneel horeca uitzendbureau, maar een een digitaal platform dat door middel van een slim algoritme vraag en aanbod in de horeca snel bij elkaar brengt. Zo vinden werkgevers bij Kolibrie Next snel horeca personeel, en zien studenten in de Next app al snel hun ideale, flexibele horeca bijbaan. In Bourgondisch Tilburg barst het van de leuke horeca bedrijven!

Op zoek naar kwalitatief horeca personeel in Tilburg?

Ben jij ondernemer en op zoek naar flexibel horeca personeel in Tilburg? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Samen met jou kijken we naar dat waar je tegenaan loopt en gaan we aan de slag om de beste match te vinden voor jouw klus. Dat doen we middels ons online platform met een bereik van maar liefst 10.000 enthousiaste kandidaten. Zij hebben onder andere ervaring in de functie van medewerker bediening, barmedewerker en afwasser. 

Interesse gewekt? Vul dan snel onderstaand formulier in, zodat we direct contact met je kunnen opnemen.

Zoek jij een leuke horeca bijbaan in Tilburg?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Via onze Kolibrie Next App kan jij je razendsnel inschrijven en jouw voorkeuren en ervaringen delen. Daarnaast verloopt het identificatieproces geheel via deze app en kun je direct solliciteren op de verschillende horeca bijbanen in Tilburg! Wanneer je dit bij ons aangeeft, kun je vaak zelfs samen met een vriend of vriendin gaan werken. In Tilburg kan je bijvoorbeeld aan de slag bij de concerten in 013, maar die week daarna juist weer werken in de bediening bij gave restaurants in de bossen! Jij bepaalt het helemaal zelf.

De Next Community

Bij Kolibrie Next vinden we persoonlijk contact belangrijk. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsborrel bij Café Bakker in Tilburg. Dit is een leuke gelegenheid om elkaar te leren kennen en jou de kneepjes van het horeca vak te leren. En dat allemaal onder het genot van een heerlijk zelf getapt biertje! De beschikbare kennismakingsborrels zijn te vinden in de App!

Dus wil jij werken in de horeca in Tilburg? Download dan snel onze app! Ook via onderstaande link kom je bij onze jobs terecht. Check it out!

Zoek horeca bijbaan Tilburg

Kolibrie Next Tilburg

Adres:

Ellen Pankhurststraat 1

Verdieping 4 en 5

5032 MD

Tilburg

Telefoonnummer: 013-5499122

Neem contact op met deze vestiging
Waar wacht je nog op?