Horeca Uitzendbureau Utrecht

Op zoek naar een horeca uitzendbureau dat actief is in Utrecht? Gevonden! Kolibrie Next is geen traditioneel horeca uitzendbureau, maar een een digitaal platform dat door middel van een slim algoritme vraag en aanbod in de horeca snel bij elkaar brengt. Zo vinden werkgevers bij Kolibrie Next snel horecapersoneel en zien studenten in de Next app al snel hun ideale, flexibele horeca bijbaan in Utrecht. Deze universiteitsstad heeft een gezellige binnenstad met werfkelders langs de grachten vol met cafés en terrassen aan het water. Een echte horeca stad!

Op zoek naar kwalitatief horeca personeel in Utrecht?

Ben jij ondernemer en op zoek naar flexibel horeca personeel in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Samen met jou kijken we naar dat waar je tegenaan loopt en gaan we aan de slag om de beste match te vinden voor jouw klus. Dat doen we middels ons online platform met een bereik van maar liefst 10.000 enthousiaste kandidaten. Zij hebben onder andere ervaring in de functie van medewerker bediening, barmedewerker en afwasser. 

Interesse gewekt? Vul dan snel onderstaand formulier in, zodat we direct contact met je kunnen opnemen.

Zoek jij een leuke horeca bijbaan in Utrecht?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Via onze App kan jij je razendsnel inschrijven en jouw voorkeuren en ervaringen delen. Daarnaast verloopt het identificatieproces geheel via deze app en kun je direct solliciteren op de verschillende horeca bijbanen in Utrecht! Wanneer je dit bij ons aangeeft, kun je vaak zelfs samen met een vriend of vriendin gaan werken. Dit kan bijvoorbeeld op een festival of evenement zijn, maar ook in een café of restaurant. Jij bepaalt het helemaal zelf.

De Next Community

Bij Kolibrie Next vinden we persoonlijk contact belangrijk. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsborrel. Een super leuke aangelegenheid om elkaar te leren kennen en jou de kneepjes van het horeca vak te leren. En dat allemaal onder het genot van een heerlijk zelf getapt biertje! De beschikbare kennismakingsborrels zijn te vinden in de App!

Dus wil jij werken in de horeca in Utrecht? Download dan snel onze app! Ook via onderstaande link kom je bij onze jobs terecht. Check it out!

Zoek horeca bijbaan Utrecht

Kolibrie Next Utrecht

Kolibrie is al jaren actief in de horeca stad Utrecht. De vestiging die zij in de Utrechtse binnenstad hadden is inmiddels verplaatst naar aan andere stad. Kolibrie is echter nog steeds actief aanwezig om horecagelegenheden in Utrecht te voorzien van goed personeel en studenten te voorzien van een toffe bijbaan in de horeca. Download de app of neem contact met ons op 013-5499122

Neem contact met ons op
Waar wacht je nog op?