Work hard, play hard!

Werken voor Kolibrie Next doe je naast het geld, ook voor de gezelligheid. We hebben namelijk een hoop leuke extra’s voor je.

 

Loon

Wat je verdient is afhankelijk van je leeftijd en de cao van je werkgever. En hoe meer je werkt, hoe meer je verdient. Je loon bepaal je dus helemaal zelf.
 

Workshops en trainingen

Voordat je op avontuur gaat met ons, krijg je een basistraining. Zoals een interactieve training over het ontvangen en bedienen van je gasten.

Als je wat langer voor ons werkt, leren we je ook hoe je de allerbeste koffie zet tijdens een gewilde barista cursus.

Ontdek je tijdens jouw avontuur dat je verder wil groeien als horecaprofessional? Dan helpen we je daar graag mee.

Extra's

DIY Dinner Party

Leer je collega’s kennen en verbeter je skills tijdens een Do It Yourself Dinner Party. Het idee is dat je hier alles zelf doet. Jullie krijgen van ons een heerlijk welkomstdiner, maar mogen het zelf uitserveren en opdienen.
Zo leer je meteen de kneepjes van het vak!

Wijn- en bierproeverijen

Wijn- en bierproeverijen

Natuurlijk is het wel zo handig dat je weet wat je schenkt. Daarom organiseren we regelmatig wijn- of bierproeverijen. Hierbij vertellen we je alles over het maken, openen, schenken en serveren van wijn en bier. En daar mag er best wat geproefd worden!

 

Borrels

Lekker borrelen met collega’s én je netwerk te vergroten? Kom dan een keer naar onze borrel. Elke maand organiseren we er wel eentje. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor de borrel van deze maand. 

Vrijkaartjes

Omdat we voor festivals werken, hebben we waarschijnlijk af en toe vrijkaarten te vergeven. Houd hiervoor je app of je mailbox in de gaten. Ons vak heeft zo z’n voordelen!

 

Stages op Curaçao

Wanneer je regelmatig voor ons werkt en je doet een studie in horeca-management, hebben we iets leuks voor je. Zo kun je – als het met je studie te regelen is – met Kolibrie Next op stage naar Curaçao.
Lekker! Zie je jezelf al werken op een eiland? 

Meer weten over je salaris, trainingen of extra’s?

Neem contact op Inschrijven