Explore hospitality with us

Kolibrie HRM is al bijna 25 jaar een begrip in de horecawereld. Vanuit HRM zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in Horeca Payroll en HRM.

 

Om een echte alleskunner te worden in de horeca, is het tijd voor de volgende stap: Kolibrie Next. Ons eigen uitzendbureau waarbij we kwalitatieve horecatoppers matchen aan jouw opdracht. 

 

Wij regelen - naast de administratieve rompslomp - dat de beste mensen voor je project worden geselecteerd, uitgezonden en uitbetaald.
Zo kun jij je helemaal bezig houden met je bar, restaurant of evenement.

Werken met Next

Getraind personeel

Iedereen die voor Kolibrie Next werkt, krijgt eerst een aantal trainingen en workshops. Die gaan over gastvrijheid en bediening.
Vanaf dan zijn ze klaar voor elk horeca-avontuur.

De beste match

De beste match

Wanneer je personeel nodig hebt, plaats je gemakkelijk een aanvraag op onze site. Op basis daarvan, zoeken wij de beste match voor jouw opdracht.

 

Dat doen we via onze app. Al onze medewerkers hebben ‘m. Hier vullen ze hun ervaring en beschikbaarheid op in. Onze recruiters matchen hen vervolgens aan de perfecte opdracht. Nadat wij onze werknemers hebben gematcht, kun jij als werkgever zien wie er bij je komt werken.