Keukenhulp

Heb jij een passie voor koken en ben je nog op zoek naar een toffe bijbaan? Top! Wij hebben keukenhulp vacatures openstaan. Maar wat kun je nou precies verwachten wanneer je als keukenhulp aan de slag gaat? Wij hebben hieronder alles voor je op een rijtje gezet!

Werken als keukenhulp

Als keukenhulp ga je aan de slag in de keuken van een restaurant, café, hotel of andere horecagelegenheid. Je assisteert de kok bij de voedselvoorbereiding en voert ondersteunende werkzaamheden uit zodat de perfecte maaltijd kan worden bereid en de keuken altijd tip top in orde is. Welke werkzaamheden je exact gaat uitvoeren, hangt natuurlijk samen met de horecagelegenheid waar je aan de slag gaat.

Wat kun je verwachten als keukenhulp?

Het kan zijn dat je de (chef)kok assisteert bij het voorbereiden en maken van simpele gerechten zoals sauzen en dressings of misschien ben jij wel verantwoordelijk voor het maken van de perfecte soep of een overheerlijk dessert! Daarnaast help je ook bij de ondersteunende werkzaamheden zoals het afwassen van servies en borden en het schoonhouden van de keuken. Je werkzaamheden zijn dus divers en bieden op vrijwel alle mogelijke gebieden ondersteuning aan het keukenpersoneel. Dat klinkt goed toch?

Welke competenties heb je als keukenhulp nodig?

Als keukenhulp moet je goed kunnen samenwerken en luisteren. Daarnaast beschik je over een gezond verantwoordelijkheidsgevoel. Wanneer er iets aan je gevraagd wordt, moet de chef er van uit kunnen gaan dat het goed en op tijd gebeurt. Ook moet je over de juiste vaardigheden beschikken voor het snijden en voorbereiden van eten. Kortom: een baan als keukenhulp is ideaal om je skills te verbeteren. Tenslotte is het geen probleem voor je om in de avonduren en weekenden aan de slag te gaan.

Wat is het salaris dat je kan verwachten als keukenhulp?

Het salaris van een keukenhulp is afhankelijk van de horecagelegenheid waar je aan de slag gaat en de werkervaring die je hebt. Naast het minimumloon is jouw salaris ook afhankelijk van de geldende CAO. Hoe dan ook, je kunt er een fijn zakcentje mee verdienen!

Klik op onderstaande button voor een overzicht van de meest recente minimumlonen.

Overzicht minimumlonen

Wil jij aan de slag als keukenhulp?

Ben jij enthousiast geworden en zie jij een bijbaan als keukenhulp helemaal zitten? Goed nieuws! Bekijk dan alle openstaande keukenhulp vacatures. Scroll dus snel door het aanbod heen en wie weet heb jij binnenkort een toffe bijbaan gevonden! Heb je nog vragen over een bepaalde vacature? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van een toffe bijbaan!

Check de vacatures
Waar wacht je nog op?