Wil jij klantenservice personeel inhuren?

Dat kan! Deze branche is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bedrijfstak met veel toegevoegde waarde. Kolibrie Next is geen traditioneel uitzendbureau, maar een digitaal platform dat door middel van een slim algoritme vraag en aanbod snel bij elkaar brengt. Wij brengen onze enthousiaste studenten graag met je in contact!

Wie is Kolibrie Next?

Van origine is Kolibrie Next een horeca uitzendplatform gespecialiseerd in personeel voor horeca en evenementen. Gedurende de sluiting van de horeca tijdens de Covid-19 pandemie hebben wij ons uitvoerig verdiept in andere branches zodat onze enthousiaste Next Krew aan het werk kan blijven. 

Kolibrie Next en Klantenservice

Of het nu gaat om een webshop, telecomprovider of zorgverzekeraar, de kwaliteit van klantcontact moet wat ons betreft gewoon altijd goed zijn. Wij geloven erin dat je met een goede service daadwerkelijk het verschil kan maken in een volle markt. Onze uitzendkrachten kunnen uiteraard ondersteunen in het callcenter maar zijn ook uitermate geschikt voor het oplossen van vraagstukken via jouw mail of ticketsysteem.

Kolibrie Next in het kort

Next in het kort

  • Flexibel klantenservice personeel

  • 24/7 bereik van 10.000 kandidaten op ons online platform

  • Tariefstelling op maat 

  • Simpel creëren van een favorieten poule 

  • Persoonlijke hulp van een Accountmanager om de perfecte match te vinden

Waarom Kolibrie Next?

De krew bestaat uit zo’n 10.000 enthousiaste studenten, welke communicatief vaardig en ambitieus zijn. De ideale kandidaat voor het werken op een klantenservice of in een callcenter! 

Bij Kolibrie Next werken we graag zowel persoonlijk als digitaal. Onze Account & Community Managers komen altijd kennismaken met jouw bedrijf, zodat we samen kunnen kijken waar je tegenaan loopt. Daarna gaan we aan de slag om de beste match te vinden. Dit doen we middels ons online platform met een groot bereik. Om flexibel te blijven kun je zelf ook op elk moment van de dag een klus uitzetten op dit platform, waarna kandidaten zelf direct kunnen reageren. Zo ben je altijd snel voorzien van enthousiast callcenter personeel! 

Waar wacht je nog op?