Ontmoet de Next Krew

Ben je sociaal, gastvrij en op zoek naar een horecabijbaan? Mooi! Onze Next Krew kan wel wat horecatoppers (met óf zonder ervaring) gebruiken in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Haag en Den Bosch. Benieuwd naar de verhalen van onze Kolibrie Krew? Lees ze hier!

Ontmoet de Next Krew

Ervaringen van de Next Krew

Harm, Breda

Harm, Breda, 21 jaar

De app is geweldig en de ervaring die ik heb gehad bij De Vooruitgang waren geweldig. Je stroomt direct binnen en ze accepteren je direct! Ik heb tot nu toe alleen maar genoten bij jullie.

Marusa, Heerlen

Marusa, Heerlen, 23 jaar

Werken bij Kolibrie Next is een geweldige ervaring geweest. Wat ik het leukste vind aan het werk is dat het allemaal verschillende jobs zijn, zodat je je nooit hoeft te vervelen. Daarnaast kun je je beschikbaarheid instellen op de app en zien welke vacatures er zijn in de periode dat je wilt werken. Dit maakt het vinden van een baan super eenvoudig.

Demi, Tilburg

Demi, Tilburg, 19 jaar

Sinds kort werk ik als uitzendkracht bij Kolibrie Next. Ik heb al super toffe jobs mogen doen en ik kom door Kolibrie Next ook met andere bedrijven binnen én buiten Tilburg in contact. Hierdoor ontmoet ik telkens nieuwe mensen en dit is altijd super gezellig. Een gezellig afsluitertje zit er vaak wel in. Vanuit Kolibrie Next ben ik tot nu toe altijd goed geholpen wanneer ik vragen had.

Dhimas, Tilburg

Dhimas, Tilburg, 20 jaar

Het werken bij Kolibrie Next geeft mij de kans om mij meer te mengen met de lokale bevolking en de Nederlandse cultuur beter te begrijpen. Thanks to Kolibrie voor deze top ervaring!

Dionne, Tilburg

Dionne, Tilburg, 22 jaar

Via Kolibrie Next heb ik veel gevarieerde jobs kunnen doen. Van bedienen op een chic besloten feest tot aan achter de tap staan bij een wedstrijd van Ajax. Bij Kolibrie Next kun je jezelf makkelijk inplannen waardoor je zelf in de hand hebt hoeveel en wanneer je werkt. Deze vrijheid is als student zijnde ideaal!

Hiske, Tilburg

Hiske, Tilburg, 20 jaar

Werken bij Kolibrie Next is afwisselend, leuk en het past perfect in mijn studentenleven. De ene keer sta ik achter de bar op een festival en de andere keer werk ik in restaurant Waanzinnig. Compleet verschillend en dat maakt het juist zo leuk.

Waar wacht je nog op?