Ontmoet de Next Krew

Ben je sociaal, gastvrij en op zoek naar een horecabijbaan? Mooi! Onze Next Krew kan wel wat horecatoppers (met óf zonder ervaring) gebruiken in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Haag, Utrecht en Den Bosch. Benieuwd naar de verhalen van onze Kolibrie Krew? Lees ze hier!

Ervaringen van de Next Krew

Harm, Breda, 24 jaar

De app is geweldig en de ervaring die ik heb gehad bij De Vooruitgang waren geweldig. Je stroomt direct binnen en ze accepteren je direct! Ik heb tot nu toe alleen maar genoten bij jullie.

Varnavas, Den Haag, 27 jaar

Ik ben Varnavas, 24 jaar oud, afkomstig uit Cyprus. Ik studeer aan de Hotelschool Den Haag en ik ben zo blij dat ik nu voor Next werk! Het geeft mij de flexibiliteit om te werken wanneer ik wil, ik krijg wekelijks betaald en ik werk met vriendelijke mensen in gastvrije bedrijven!

Demi, Tilburg, 22 jaar

Sinds kort werk ik als uitzendkracht bij Kolibrie Next. Ik heb al super toffe jobs mogen doen en ik kom door Kolibrie Next ook met andere bedrijven binnen én buiten Tilburg in contact. Hierdoor ontmoet ik telkens nieuwe mensen en dit is altijd super gezellig. Een gezellig afsluitertje zit er vaak wel in. Vanuit Kolibrie Next ben ik tot nu toe altijd goed geholpen wanneer ik vragen had.

Dionne, Tilburg, 25 jaar

Via Kolibrie Next heb ik veel gevarieerde jobs kunnen doen. Van bedienen op een chic besloten feest tot aan achter de tap staan bij een wedstrijd van Ajax. Bij Kolibrie Next kun je jezelf makkelijk inplannen waardoor je zelf in de hand hebt hoeveel en wanneer je werkt. Deze vrijheid is als student zijnde ideaal!

Marusa, Heerlen , 26 jaar

Werken bij Kolibrie Next is een geweldige ervaring geweest. Wat ik het leukste vind aan het werk is dat het verschillende banen biedt, zodat je je nooit hoeft te vervelen. Daarnaast kun je je beschikbaarheid instellen op de app en zien welke vacatures er zijn in de periode dat je wilt werken. Dit maakt het vinden van een baan super eenvoudig!

Dhimas, Tilburg, 34 jaar

Als internationale student krijg ik door het werken met Kolibrie Next de kans om me meer met de lokale bevolking te mengen en de Nederlandse cultuur beter te begrijpen. Dank aan Kolibrie voor deze top ervaring!

Vlada, Amsterdam, 24 jaar

Kolibrie Next is perfect geschikt voor een studentenjob: flexibel, gemakkelijk, en het is geen probleem wanneer je Engelstalig bent!

Miguel, Amsterdam, 25 jaar

Kolibrie Next zorgt ervoor dat ik mijn eigen planning kan maken. Ik kan mijn eigen diensten en dagen kiezen die ik wil werken, dus flexibiliteit is een pluspunt! Daarnaast ga ik met verschillende mensen met verschillende achtergronden aan de slag, waardoor het een zeer positieve ervaring wordt.

Liëla, Amsterdam

Na een click en kennismaking op kantoor ben ik inmiddels alweer 8 weken werk en 7x salaris verder. Digitaal, snel en duidelijke informatie maar ook warme persoonlijke begeleiding. Kolibrie Next, dat voelt gewoon goed.

Ook werken in de horeca met Kolibrie Next?

Wekelijks is onze gezellige krew te vinden op de tofste evenementen, of juist bij het restaurant bij jou om de hoek. Wil jij ook aan de slag? Check dan snel onze vacatures!

Waar wacht je nog op?