Bereken mijn tarief voor horecapersoneel

Leuk dat je interesse hebt in de tarieven van Kolibrie Next, het uitzendplatform voor kwalitatief horecapersoneel. Wij werken digitaal, flexibel en weten door onze jarenlange ervaring in de horeca wat er speelt in deze branche. In de calculator hieronder kun je direct jouw tarief berekenen. Staat jouw branche of CAO niet in de calculator? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Vul het contactformulier hieronder in of stuur een mailtje!

Bereken uw tarief nu!
Berekenen

Werken met Kolibrie Next

Wanneer je besluit om te gaan samenwerken met Kolibrie Next, zal er altijd eerst een Account Manager langs komen om kennis te maken. Het is voor ons belangrijk dat wij een beeld krijgen van jouw bedrijf en de sfeer die er heerst.

Vervolgens zullen we samen een aantal job templates aanmaken, welke je vervolgens op elk moment van de dag zelf kunt publiceren in onze app. Next medewerkers kunnen hier zelf gemakkelijk op solliciteren, en de medewerker kan de volgende dag nog bij jou op de stoep staan!

Kwalitatief Horeca Personeel

Wij kiezen ervoor om alle nieuwe medewerkers uit te nodigen voor een gratis horeca training op een van onze locaties in Tilburg, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Zo leren wij de medewerkers kennen en zijn we er zeker van dat we de juiste match maken! Op de horeca trainingen besteden we aandacht aan het lopen met drie borden en een dienblad, bier tappen en debrasseren. We merken dat er tijdens zo'n training vaak een positieve werkvibe ontstaat. En die zie jij dan weer terug op de werkvloer!

Werken met het Kolibrie Next platform

Wanneer we gaan samenwerken, krijg je als opdrachtgever toegang tot ons online platform met 10.000 kandidaten. Het geavanceerde algoritme zorgt ervoor dat wanneer jij gaat zoeken naar een beschikbare kandidaat, de best passende direct bovenaan staat! Uiteraard kun je zelf ook gemakkelijk zoeken tussen de beschikbare kandidaten. Met 1 klik op de knop nodig jij jouw favoriete kandidaten uit en krijgen ze een melding van de invite! Let's work together!

Waar wacht je nog op?