Werken in de horeca met Kolibrie Next

Next is de matchmaker in de horeca. We zijn digitaal, flexibel en spelen in op de wensen van werkgever én jou als werknemer. Kolibrie Next koppelt je alleen aan opdrachtgevers die goed bij je passen, zoals een echte matchmaker hoort te doen. Zo weet je zeker dat je op je plek bent. Lees hier meer over wat werken bij Kolibrie Next inhoudt en hoe onze Next app werkt.

Flexibel werken

Solliciteer op de meest uiteenlopende horecavacatures, kies waar jij als horecatalent in wil groeien en vlieg van klus naar klus. Jij hebt de regie zelf in de hand en bepaalt zelf welke van de regio's (keuze uit o.a. Amsterdam, Tilburg, Utrecht en Rotterdam), met wie, hoe vaak en wanneer je werkt. Een horecabijbaan bij Kolibrie Next past dan ook perfect naast een studie.

Bekijk alle horeca vacatures

En wat verdient dat?

Het verschilt per horecabijbaan en per leeftijdscategorie hoeveel je verdient. Wanneer je eenmaal een account hebt en in de app kijkt kan je precies zien wat je gaat verdienen. Naast een lekker salaris, hebben we ook leuke extra’s voor je, zoals diners, borrels en wijn- en bierproeverijen met collega’s. en diverse horeca trainingen welke jij kunt volgen. De voordelen van het vak!

Zo werkt de app

1. Maak je profiel aan

In de app voer je makkelijk en snel je persoonlijke gegevens in. Geef aan of je wel of geen ervaring hebt en welk werk jou het leukst lijkt om te doen. Als je profiel compleet is, zorgen wij ervoor dat je op basis van je woonplaats, ervaring en voorkeuren de beste matches te zien krijgt. Tinder is er niks bij.

2. Solliciteren, identificeren en contract tekenen

In het job overzicht van de app vindt je de best matchende jobs voor jou profiel. Toon je interesse, zodat de opdrachtgever weet dat jij geïnteresseerd bent. Is er een match? Dan kan jij jezelf door middel van een selfie digitaal identificeren via onze app. Wanneer alles gecheckt is bieden we je een contract aan, welke je ook weer via de digitale weg kan ondertekenen. Hoe simpel kan het zijn!

Let's get to work!

3. Done? Uren doorgeven en betaald krijgen!

Wanneer je job is afgelopen, sturen wij je snel een reminder om je uren door te geven. Ook dit doe je simpel in de app. De uren worden vervolgens gecheckt door de opdrachtgever en elke vrijdag aan jou uitbetaald.

Precies op tijd voor het weekend!

Waar wacht je nog op?